OBCHODNÍ PODMÍNKY » OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Prohlášení o ochraně soukromí

www.cyklo-darky.cz se zavazuje respektovat a chránit Vaše soukromí.
www.cyklo-darky.cz postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje:

www.cyklo-darky.cz na svých stránkách zveřejňuje informace o produktech které nabízí. Veškeré tyto informace jsou přístupné, aniž bychom po návštěvnících webu vyžadovali osobní údaje, jakéhokoliv charakteru. Výjimkou je vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze zaregistrovaným. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do "objednávkové" části shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých je možné jednoznačně určit identitu nakupujícího.

Údaje, které shromažďujeme:

www.cyklo-darky.cz provozuje stránky na kterých můžete objednávat kola, cyklistický material a oblečení. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, telefonní spojení a e-mailová adresa.

Přístup k osobním údajům:

www.cyklo-darky.cz připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli aktualizovat a pozměňovat. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Případně , že si přejete být úplně odstraněni z naší databáze.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

www.cyklo-darky.cz získává váš souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze jednoznačně identifikovat vaši osobu), buďte si jisti, že budou použity pouze s cílem uspokojit vás jako našeho zákazníka.

 

YzhmN2E3